LVI-Idea Oy

Askonkatu 13, 15100 Lahti  |  Puh. 044 011 8113

LVI-Idea Oy tekee LVI-urakointia Lahden seudulla

LVI-Idea Oy on LVI-töihin erikoistunut yritys, joka toimii Päijät-Hämeen alueella. Teemme kaikki putkityöt asennuksista saneerauksiin taloyhtiöille, yrityksille ja kotitalouksille. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Jätä yhteydenottopyyntö

  Yhteystiedot: Vapaamuotoinen viesti Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.SähköpostitseTekstiviestitseRekisteriseloste

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Idea Oy
Askonkatu 13 A
15100 LAHTI

Y-tunnus: 2028252-7
Puh: 044 011 8113

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Idea Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

LVI-Idea Oy

Askonkatu 13
15100 LAHTI

Puh. 044 011 8113
veli-matti.laakkonen@lvi-idea.fi

Y-tunnus 2028252-7

Projektipäällikkö
Veli-Matti Laakkonen
Puh. 044 011 8113
veli-matti.laakkonen@lvi-idea.fi

Projektipäällikkö 
Mika Marttila
Puh. 050 379 0265
mika.marttila@lvi-idea.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa